Телеведучий Сергій Притула заявив, що йде на парламентські вибори

 

Телеведучий Сергій Притула оголосив, що йде на парламентські вибори на 30-му місці у списку партії “Голос”.

Відповідну заяву він зробив у суботу, 8 червня, у відеозверненні на власній сторінці у соцмережі Facebook. Аналогічна інформація розміщена і на сторінці партії “Голос” у соцмережі.

«Я балотуюсь до парламенту за списками партії “Голос”. Сьогодні про це буде сказано на з`їзді партії. Чому саме зараз? Яка мотивація? Чому саме з цією партією? Якби мені все подобалось, що відбувається в українській політиці останнім часом, а зараз і поготів, я, мабуть, би цього не робив. Виходити з власної зони комфорту не дуже приємно, але я хотів би бути корисним цій країні і людям. І маючи певний кредит довіри від вас, я думаю, я можу на це наважитись», – сказав він.

Телеведучий зазначив, що люди, які увійшли в партію Святослава Вакарчука, – це головна мотивація для нього йти на вибори.

“Я хочу щоб мої діти жили і працювали в цій країні. І я хочу докласти до цього якісь зусилля. Я відчуваю себе достатньо фінансово незалежним чоловіком для того, щоб гарантувати, що мій похід до парламенту не є спробою заробити додатковий карбованець. І головна мотивація – це команда, із якою я іду на ці парламентські вибори. Я перший раз за майже 38 років готов поставити свою репутацію на шальки терезів. З цією командою я впевнений в тому, що те, як я бачу, як має розвиватися країна, можна це реалізувати”, – зазначив він.

Також Притула розповів, що частина людей долучилися до списку або підуть на вибори по мажоритарних округах від партії “Голос” за його рекомендацією.


“Слава ( Вакарчук, – “Н”.) кликав мене у першу десятку. Я попросив поставити себе на 30-те місце. Це моя угода з вами, друзі, з тисячами тих, хто писав мені у Facebook, у коментарях, хто говорив при особистій зустрічі: “Чому ти не йдеш?”, “В парламенті треба таких як ти” – і тому подібне. Для того, щоб я потрапив у парламент, партія має набрати трохи більше 10 %. Це моя з вами угода. Я не проти, я за. Але це означає, що всі ти, хто говорили “іди”, мають не полінуватися, а прийти на дільницю і проголосувати”, – додав телеведучий.

З’їзд партії “Голос” відбудеться о 20:00 сьогодні, 8 червня.

Як інформувала “Новинарня“, Вакарчук створює партію “Голос” і йде на парламентські вибори.

Читайте також:
Екс-мер Слов’янська Штепа йде на парламентські вибори

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна