Вакарчук створює партію “Голос” і йде на парламентські вибори

 

Український музикант, лідер гурту “Океан Ельзи” Святослав Вакарчук у четвер, 16 травня, оголосив про створення партії “Голос” та участь у парламентських виборах.

Як повідомляє “Новинарня“, церемонія презентації партії відбулася на Старокиївський горі в столиці.

“У часи, коли Росія своїми діями підриває нашу безпеку і створює екзистенційну загрозу ззовні, стара політика ослаблює державу зсередини. Ми мусимо знищити внутрішнього ворога, і стати сильними перед лицем ворога зовнішнього. Саме тому партія “Голос” йде на вибори до Верховної Ради”, – сказав Вакарчук.

Партійний список “Голос” сформує внаслідок відкритого обговорення на з’їзді.

До команди “Голосу”, зокрема, увійшла екс-заступниця Міністра економіки в уряді реформаторів Юлія Клименко, громадський активіст та екс-голова правління антикорупційної організації Transparency International Україна Ярослав Юрчишин, доктор медичних наук і кардіохірург Юрій Соколов, актор, режисер та командир роти, яка захищала Донецький аеропорт Андрій Шараскін (кіборг “Богема”), громадська активістка, волонтерка, в. о. голови Одеської ОДА у 2016-2017 роках Соломія Бобровська.

Читайте також:
“Влада мене не хвилює”. Вакарчук прокоментував ставлення до виборчої кампанії

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна