Помер екс-заступник командира “Азову” Ігор Прозапас “Кіхот”

 

Помер колишній заступник командира полку “Азов” із застосування артилерії Ігор Прозапас, позивний “Кіхот”.

Про це 2 червня повідомила прес-служба окремого загону спецпризначення НГУ “Азов”.

“Із сумом повідомляємо, що трагічно та передчасно обірвалося життя колишнього бійця полку “Азов” Ігора Прозапаса на позивний “Кіхот”, – ідеться в повідомленні.

У Ігоря зупинилося серце.

Кіхот долучився до полку “Азов” у 2015 році, був яскравим представником нової військової еліти, представляв покоління справжніх бойових офіцерів, зазначають у підрозділі.

Під авторством Прозапаса вийшло декілька наукових статей, зокрема про систему управління вогнем ISTAR у сучасному військовому конфлікті.

“Друг Кіхот завжди залишиться у наших серцях хоробрим воїном, людяним командиром та вірним побратимом. Його істинна відданість боротьбі та нашій спільній ідеї є прикладом для наступних поколінь.
Висловлюємо найщиріші співчуття рідним Кіхота та всім, хто його знав. Це непоправна втрата для всієї України. Пам’ятаємо!” – ідеться в дописі на ФБ-сторінці прес-служби ОЗСП НГУ “Азов”.

Читайте також:
Дев’ять загиблих героїв травня. ІСТОРІЇ, ФОТО

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна