На “Кузні на Рибальському” загорівся корабель

 

У Києві на суднобудівному заводі “Кузня на Рибальському” виникла пожежа на кораблі, який перебуває там на ремонті.

Про це повідомила речниця Державної служби з надзвичайних ситуацій Світлана Водолага, передає “Укрінформ”.

“На пришвартованому кораблі, який знаходиться на ремонтних роботах, виникла пожежа у трюмі. Повідомлення надійшло о 9:24 ранку, о 10:33 пожежу на площі 100 кв. метрів було локалізовано. Чекаємо повну ліквідацію”, – зазначила вона.

Як повідомляє ГУ ДСНС України у м. Києві, пожежа виникла на вулиці Електриків, 29-а. За даними ДСНС, попередньо на кораблі проводилися зварювальні роботи.

До гасіння пожежі було залучено 4 одиниці основної та спеціальної техніки, а також 20 чоловік особового складу Київського гарнізону.

Загиблих та травмованих немає. Причина виникнення пожежі наразі з’ясовується.

Відзначимо, що завод “Кузня на Рибальському” є одним з найстаріших підприємств Києва – він був заснований у 1862 році як механічне підприємство зі сталеливарним виробництвом, а у 1928 році завод зайнявся суднобудуванням.

Як інформувала “Новинарня“, на “Кузні на Рибальському” спалахнула пожежа.

Читайте також:
Порошенко продав “Кузню на Рибальському”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна