Футболіст збірної України відмовився переходити до московського “Спартака””

 

Півзахисник збірної України і бельгійського клубу “Генка” Руслан Малиновський відмовився переходити до московського “Спартака”

Про це повідомляють російські ЗМІ.

Про причини відмови українця від трансферу в клуб, який виступає у чемпіонаті країни-агресора, немає жодної інформації. Раніше футбольний агент Вадим Шаблій розповідав, що не віддасть Малиновського в московський “Спартак”, оскільки вважає, що хавбек має грати в одному з провідних європейських чемпіонатів.

Наразі інтерес до Малиновського проявляє низка європейських клубів – таких як “Наполі” і “Спортинг”. У цьому сезоні Руслан в цілому провів 51 матч, в якому записав в актив 16 голів і 16 результативних передач.

Нагадаємо, що 28 травня півзахисник збірної України і бельгійського “Генка” Руслан Малиновський прокоментував інформацію про можливий перехід до “Наполі” чи інших клубів.

24 травня стало відомо, що півзахисник “Генка” і збірної України Руслан Малиновський може замінити Амаду Діавара або Аллана в “Наполі”. Конкурентом італійського “Наполі” в боротьбі за півзахисника “Генка” і збірної України Руслана Малиновського став лісабонський “Спортинг”.

23 травня “Наполі” розпочав переговори про перехід півзахисника збірної України Руслана Малиновського.

Як інформувала “Новинарня“, гравець “Шахтаря” Жуніор Мораес отримав громадянство України.

Читайте також:
“Россия. Ракицкий”. Футболіст збірної України перейшов до пітерського “Зеніта”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна