Юзик із “95 Кварталу” балотуватиметься у ВР по мажоритарці

 

Актор студії “Квартал 95” Юрій Корявченков, відомий як Юзик, буде балотуватися до Верховної Ради по мажоритарному округу, якщо пройде перевірку партії “Слуга народу”.

Про це повідомив голова штабу партії Олександр Корнієнко, передає Lb.ua.

“Якщо він пройде перевірку, буде балотуватися по одному з округів у Кривому Розі”, – сказав Олександр Корнієнко.

Голова штабу зазначив, що поки Корявченков – єдиний із “Кварталу 95”, хто висловив бажання отримати мандат народного депутата. Актори студії, які побажали брати участь у парламентських виборах, будуть звільнені від деяких етапів перевірки, зокрема від бесіди з психологом, розповів Корнієнко.

44-річний Юрій Корявченков родом із Кривого Рогу. Закінчив Криворізький технічний університет за фахом “інженер-електрик”. Працював електрослюсарем, інженером у Центральному гірничо-збагачувальному комбінаті. Грав у КВН з 1995 року, пізніше – в студії “Квартал 95”.

На президентських виборах 2019 року очолив штаб Володимира Зеленського в Кривому Розі.

Читайте також:
Заступником голови СБУ замість Демчини став керівник “95-го кварталу” Іван Баканов

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна