Генерал Забродський відреагував на чутки про його призначення на Генштаб при Зеленському

 

Із командувачем Десантно-штурмових військ ЗСУ Михайлом Забродським не зустрічалися представники штабу новообраного президента Зеленського і не вели переговори щодо його призначення на вищі посади у Збройних силах.

Про це генерал-лейтенант Забродський розповів в ексклюзивному інтерв’ю “Новинарні“, яке вийде невдовзі.

Як відомо, штаб Зеленського, зокрема сам президент-елект, заявляв про наміри призначити на вищі армійські посади бойових генералів. Відтак у навколоармійському середовищі ширяться чутки, що одним із таких призначень може бути Забродський.

Водночас сам генерал на запитання, “чи до вас виходили на переговори люди зі штабу новообраного президента, і чи пропонували посади?” відповів: “Ні, такого не було”.

Командувач тоді ще ВДВ Михайло Забродський і командири 95-ї бригади під час приїзду до десантників у Житомир артистів “Кварталу 95”, 2017 рік. Фото: kvartal95.com

Командувач ДШВ, який у 2017-2018 роках командував також силами АТО на Донбасі, підтвердив факт зустрічей з акторами “Кварталу 95”, коли вони приїздили у війська. Але підкреслив, що ці візити не містили “політичної складової”.

“Вперше вони (гумористи “95-го кварталу” – “Н”) приїздили до нас у 2015 році, востаннє це було у 2018-му. Враження – позитивні, адже спілкування з творчими людьми – це завжди цікаво. Але жодної політичної складової, якщо це вас цікавить, у тих візитах не було”, – сказав Михайло Забродський.

“То було просто спілкування з артистами. Вони своїми виступами піднімали і бойовий дух, і взагалі бажання жити. Хлопці цікаві у неформальному спілкуванні”, – додав він.

На запитання, чи готовий він до вищих посад у ЗСУ, командувач Десантно-штурмових військ сказав: “Відповім, як професійний військовий: оцінювати, чи готовий я до вищих посад, маю не я, а мої начальники. Великих амбіцій не маю, задоволений своєю роботою, дуже люблю її, жити без неї не можу”.

Читайте також:
Наєв сказав, що не зустрічався з представниками Зеленського

ЗМІ опублікували повний текст “військової доктрини” Зеленського

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна