Окупанти на фронті 9 разів обстріляли позиції ЗСУ, втрат немає, – ООС

 

Упродовж 13 травня окупанти 9 разів відкривали вогонь по позиціях ЗСУ.

Про це повідомляє прес-центр ООС.

“13 травня збройні формування Російської Федерації дев’ять разів порушили режим припинення вогню, з них двічі – із застосуванням заборонених Мінськими угодами мінометів калібру 82 мм”, – йдеться у повідомленні.

Ворог також обстрілював наших захисників з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Схід” противник шість разів обстріляв позиції Об’єднаних сил: з мінометів калібру 82 мм, станкових протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів – біля села Лебединське; зі станкових протитанкових гранатометів та великокаліберних кулеметів – в районі населеного пункту Богданівка; двічі з гранатометів різних систем та стрілецької зброї – поблизу міста Авдіївка; зі станкових протитанкових гранатометів – поблизу населеного пункту Новотроїцьке; з автоматичних станкових гранатометів та великокаліберних кулеметів – біля міста Мар’їнка.

У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання “Північ” позиції наших захисників були обстріляні тричі: з мінометів калібру 82 мм, ручних протитанкових гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї – поблизу населеного пункту Новотошківське; двічі зі стрілецької зброї – біля населених пунктів Луганське і Станиця Луганське.

У штабі повідомили, що втрат серед військовослужбовців Об’єднаних сил немає. На кожний обстріл противник отримав адекватну відповідь.

Від початку поточної доби, станом на 7:00, обстрілів з боку противника не зафіксовано.

Читайте також:
Бойовик підірвав себе гранатою, щоб не здаватися в полон до 30 омбр ЗСУ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна