Українські десантники освоюють японський рукопашний бій. ФОТО

 

У Житомирі розпочався оперативний збір з керівним складом Десантно-штурмових військ Збройних Сил України. До нього залучаються керівники та офіцери структурних підрозділів командування, командири бригад та окремих військових частин ДШВ.

Про це у вівторок, 7 травня, повідомляє прес-служба командування ДШВ ЗСУ.

“Протягом трьох днів, учасники збору підвищуватимуть свої знання з питань воєнного мистецтва, будуть обмінюватися досвідом у методиці проведенні заходів оперативної та бойової підготовки підрозділів тощо”, – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що у навчальному центрі ДШВ, для учасників збору був організований практичний показ підготовки особового складу в системі рукопашного бою «Nippon Kempo».

Цей вид японського рукопашного бою активно застосовується в арміях провідних країн світу: США, Великої Британії, Франції, Італії та інших. Невдовзі, він планується бути впровадженим і в Десантно-штурмових військах Збройних Сил України. Адже спеціальна екіпіровка дозволяє навіть при повному контакті не отримувати військовослужбовцю жодних травм. Також відсутні вагові та вікові категорії, тобто всі рівні як на полі бою”, – наголошують у прес-службі.

оперативний збір у ДШВ оперативний збір у ДШВ1 оперативний збір у ДШВ3 оперативний збір у ДШВ4
<
>

Як інформувала “Новинарня“, підрозділи ДШВ отримали американські парашутні системи спеціального призначення.

Читайте також:
Забродський оцінив американські парашутні системи для ДШВ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна