Справа Гандзюк. Суд випустив із СІЗО підозрюваного Павловського

 

Одного з підозрюваних в організації вбивства активістки Катерини Гандзюк Ігоря Павловського випустили зі слідчого ізолятора під домашній арешт із обов’язком носити браслет.

Про це в четвер, 2 травня, повідомив адвокат у справі Масі Найєм у Facebook.

Коли в цій справі буде дно? Одного з підозрюваних у вбивсті Каті Гандзюк випустили з СІЗО. Цим підозрюваним є Ігор Павловський. Таке рішення прийняв суддя, задовольняючи клопотання прокуратури. Тепер він не утримується в СІЗО. В нього домашній арешт із обов’язком носити браслет. Таке рішення прийняв суддя, задовольняючи клопотання прокуратури”, – уточнив Найєм.

За його словами, ймовірно, “справу намагаються поховати”, а така “маніпуляція” сталася протягом останніх двох днів.

“Де бодай якась комунікація від ГПУ? Коли геть нічого не відбувається – сам Генеральний прокурор виходить і розголошує більше ніж треба, наговорюючи собі на кримінальну справу.Коли відпускають підозрюваного, який є носієм дуже важливої інформації – тоді суцільне мовчання! Якщо з Павловським щось станеться – це буде виключно за мовчазної згоди СБУ та ГПУ“, – додає Найєм.

Як інформувала “Новинарня“, нападникам на Катерину Гандзюк пом’якшили підозру.

Читайте також:
Справа Гандзюк: на Мангера надягнули електронний браслет

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна