“Інфантильним виборцям, які понапридумували собі казок, Зе-команда робить боляче з першого ж дня після перемоги”

 

Роман Кулик
громадський активіст, працівник УІНП, демобілізований, служив на посаді заступника командира батальйону по роботі з особовим складом 55 оабр ЗСУ, лейтенант запасу

(FB)

Найбільш інфантильній частині виборців Зеленського, які понапридумували собі казок, повірили в натяки чи його нереальні обіцянки, Зе-команда робить боляче з першого дня після перемоги.

1. Данилюк озвучує очевидні речі, що тарифи – взагалі-то не дуже президентська справа. 39% українців, які за квітневим опитуванням найбільше хочуть від президента саме зниження комуналки, уже мали б відчути певний, гм, дискомфорт.

2. Той же Данилюк (який уже в гробу бачив МЗС, за кілька днів після свого представлення у якості експерта по міжнародці в команді Зеленського) пояснює, що новообраний президент не організує масових посадок корупціонерів: “Стосовно посадок. Що може зробити президент? Він не буде втручатися в процеси і заважати антикорупційним органам робити свою роботу. Сам він не може саджати чи не саджати людей – тоді він нічим не відрізнятиметься від старої системи”.

Скрегоче зубами та частина виборців, яка жадала уже за місяць-другий побачити голови Порошенка/Гройсмана/Парубія, настромлені на огорожу паркану АП.

3. В.о. новообраного президента Разумков якби озвучує очевидне щодо завершення війни: “Это длительный процесс, который не может закончиться завтра”.

Та ви що? Для чого ж було всю кампанію використовувати проти Порошенка аргумент “чому війна досі триває?!”, тормози. Зрізали відсотки і на “втомі” населення від війни – тепер віддувайтесь.

Мямлили і не давали конкретних відповідей на питання всю кампанію. А тепер пішов процес вимушеного просвітництва ситуативних виборців Зе-команди. І це добре в усіх відношеннях.

Читайте також:
У Зеленського несподівано відмовилися від виконання головних передвиборчих обіцянок

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна