Зеленський порушив таємницю голосування на виборах

 

Близько 11:00 у суботу, 21 квітня, кандидат в президенти, комедійний актор Володимир Зеленський разом з дружиною Оленою віддав свій голос під час повторного голосування на чергових виборах президента.

Про це передає Еспресо.TV.

Після голосування на дільниці Зеленський показав свій бюлетень із позначкою за самого себе на камеру і всім довкола. Це порушує таємницю голосування.

“Сподіваюся, що сьогодні буде перемога чесного вибору. Ми об’єднали Україну, вже об’єднали журналістів”, — підкреслив він і запросив ЗМІ на брифінг до свого штабу після закриття дільниць в Україні.

Також він наголосив, що сьогодні у нього “гарний ранок”.

Нагадаємо, за освітою кандидат у президенти Володимир Зеленський — юрист, навчався у Криворізькому економічному інституті Київського національного економічного університету імені Вадима Гетьмана.

Читайте також:
Дружина Зеленського пояснила, як на її сторінці з’явилася публікація LifeNews, і втомилася

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.