“Повії для Москви”. Мешканку Лисичанська засудили на шість років за торгівлю українками

 

Лисичанський міський суд Луганської області визнав винною та засудив до шести років позбавлення волі мешканку Лисичанська за обвинуваченням у торгівлі людьми.

Про це в п’ятницю, 19 квітня, інформує ГПУ.

“Жінка надала добровільну згоду на пропозицію особи (досудове розслідування стосовно якої здійснюється в іншому кримінальному провадженні) щодо пошуку осіб жіночої статі для зайняття проституцією”, – йдеться у повідомленні ГПУ.

Жінка мала отримувати 400 доларів США кримінального прибутку за кожну завербовану та передану особу.

“Упродовж квітня-травня 2016 року жінка завербувала двох дівчат, у тому числі неповнолітню, з метою їх подальшої сексуальної експлуатації на території міста Москва Російської Федерації”, – розповіли в Генпрокуратурі.

При здійсненні спроби переправлення осіб через державний кордон до РФ зловмисницю затримано працівниками правоохоронних органів.

Як інформувала “Новинарня“, СБУ під виглядом ПВК виманила й затримала бойовика з Луганська.

Читайте також:
Під Москвою затримали “партизана-правосека” Пірожка. Він виявився російським неонацистом

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна