Суд не продовжив термін відсторонення від посади Владислава Мангера

 

Шевченківський райсуд Києва відмовився продовжувати термін відсторонення від посади підозрюваному в організації вбивства Катерини Гандзюк голові Херсонської обласної ради Владиславу Мангеру.

Таке рішення в понеділок, 15 квітня, ухвалила суддя Наталя Притула, повідомляє Радіо Свобода.

Мангер заявив, що задоволений рішенням суду.

Сторона обвинувачення просила продовжити відсторонення Мангера. Прокурори наголошували на ризиках тиску на потенційних свідків та необхідності проведення допитів та експертиз. Утім, захист стверджує, що посада Мангера не передбачає впливу на депутатів. Попередній термін відсторонення Мангера від посади сплив 6 квітня.

Як повідомлялося, 12 квітня адвокат голови Херсонської облради Владислава Мангера, підозрюваного в організації вбивства активістки Катерини Гандзюк, повідомив, що Мангер виписався з лікарні та вийшов на роботу.

Як інформувала “Новинарня“, Владислав Мангер відмовився проходити поліграф.

Читайте також:
Мангера госпіталізували напередодні засідання про продовження арешту, – ЗМІ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна