Справа Гандзюк: Владислав Мангер відмовився проходити поліграф

 

Голову Херсонської облради Владислава Мангера, якого підозрюють в організації вбивства Катерини Гандзюк, викликали для проходження сьогодні експертизи на поліграфі, проте тестування не відбулося за рішенням адвокатів та підзахисного.

Як повідомляє “Новинарня“, про це журналісту УНН сказали в четвер, 4 квітня, у прес-службі Київського науково-дослідного інституту судових експертиз.

“Факту тестування не було за рекомендацією адвокатів. Адвокати разом зі своїм підзахисним вирішили не проходити (тестування на поліграфі – ред.)”, – зазначили у прес-службі.

За словами адвоката Мангера Олександра Шадріна, тестування не відбулося через процедурні перешкоди.

“Наскільки я знаю, не з’явився слідчий, експертиза не відбулася. Оскільки не з’явився слідчий, то виникли процедурні нюанси, тому що не допускали адвокатів. Напевно, виникли якісь процедурні перешкоди”, – зазначив Шадрін.

У прес-службі КНІСЕ повідомили, що слідчий був присутній сьогодні.

Як інформувала “Новинарня“, адвоката родини Гандзюк суд видалив із засідання щодо обрання запобіжного заходу Мангеру.

Читайте також:
Суд одягнув на Мангера електронний браслет і постановив здати закордонний паспорт

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна