Мангера госпіталізували напередодні засідання про продовження арешту, – ЗМІ

 

Підозрюваного в організації вбивства активістки Катерини Гандзюк голову Херсонської ОДА Владислава Мангера госпіталізували через проблеми із серцем.

Про це повідомляє УНІАН із посиланням на прес-службу Херсонської ОДА.

У прес-службі зазначили, що Мангер наразі перебуває на стаціонарному лікуванні в обласному кардіологічному диспансері.

“У нього – проблеми з серцем. Точний діагноз мені невідомий. Знаю тільки, що Владиславу Миколайовичу стало погано ввечері 5 квітня — в день, коли на нього знову наділи електронний браслет”, — розповіла прес-секретар Херсонської ОДА Галина Ляшевська.

Водночас адвокат Мангера Дмитро Ільченко заявив, що заплановане на 8 квітня о 15:30  засідання Шевченківського райсуду Києва, на якому має бути розглянуто подання Генпрокуратури про продовження на два місяці строку відсторонення його підзахисного від посади голови Херсонської облради, швидше за все, буде перенесено.

Читайте також:
Справа Гандзюк: голова Херсонської ОДА Андрій Гордєєв подав у відставку

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна