У Житомирі член виборчої комісії напав на 24-річну співробітницю поліції

 

У Житомирі на одній з виборчих дільниць член виборчої комісії напав на поліцейську. Це сталося проти ночі 1 квітня.

Як повідомляє “Новинарня“, про це в понеділок, 1 квітня, розповіла речниця ГУ Нацполіції у Житомирській області Алла Ващенко у коментарі Громадському радіо.

За її словами, між членами виборчої комісії виникла суперечка. Один з них почав голосно лаятися. На що поліцейська, яка чергувала на цій виборчій дільниці, зробила йому зауваження.

«На що чоловік відреагував агресивно, накинувся на 24-річну, почав її шарпати за одяг, тягати за волосся і припинив свої дії тільки після того, як поліцейська попередила, що застосує спецзасоби, у тому числі, зброю, оскільки вона перебувала під час несення служби і забезпечувала правопорядок на дільниці», — сказала Ващенко.

За її словами, на дільницю приїхала слідча група Житомирського відділу поліції і затримала чоловіка. Поліція відкрила кримінальне провадження за статтею «погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу». Нападнику загрожує до 5 років позбавлення волі.

«Після оголошення підозри, після проведення слідчих дій, буде прийматися рішення щодо застосування міри запобіжного заходу», — додала речниця ГУ Нацполіції у Житомирській області.

Як інформувала “Новинарня“, в день виборів в Ужгороді на залізничному вокзалі знайшли сумку з гранатами РГН.

Читайте також:
Курйози на виборах: бійка спостерігачів, розрізаний “болгаркою” сейф і поїдання бюлетеня

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна