У Києві шукають вибухівку у трьох ТРЦ і одному клубі, – поліція

 

У середу, 27 березня, до столичної поліції надійшла інформація про закладену вибухівку у трьох ТРЦ та розважальному клубі.

На місцях події працюють фахівці усіх профільних служб, повідомляє прес-служба поліції Києва.

Протягом години по спецлінії 102 надійшло чотири повідомлення щодо замінування торгівельно-розважальних центрів та розважального клубу у Дніпровському, Печерському, Шевченківському та Голосіївському районах столиці.

На виклик виїхали спеціалісти вибухотехнічної служби, слідчо-оперативні групи територіальних управлінь поліції, кінологи зі службовими собаками, екіпажі патрульних та лікарі.

На цей час правоохоронці проводять ретельну перевірку будівель та прилеглої до них території.

Вся інформація належним чином зареєстрована у Журналі єдиного обліку заяв та повідомлень територіальних управлінь поліції. Вирішується питання щодо відкриття кримінального провадження.

Як повідомляла “Новинарня“, усі центральні органи виконавчої влади, що входять до системи Міністерства внутрішніх справ, перейшли на посилений режим роботи за тиждень до виборів президента України.

Читайте також:
Минулоріч в Україні зафіксували найменше убивств за всю історію незалежності, — Князєв

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна