Кремль зреагував на відмову Польщі запрошувати Путіна на урочистості з нагоди початку 2СВ

 

Кремль негативно ставиться до рішення Польщі не запрошувати Росію на заходи з нагоди 80-річчя початку Другої світової війни.

Про це повідомив прес-секретар президента РФ Дмитро Пєсков, передає ТАСС.

Так, відповідаючи на питання, як в Кремлі ставляться до ухваленого Польщею рішення, Пєсков сказав: “Негативно”.

Він підкреслив, що “будь-які меморіальні заходи у будь-якій країні світу, які присвячені роковинам або Великої вітчизняної війни, або Другої світової війни, без участі Росії не можуть вважатися повноцінними, бо роль нашої країни в завершенні Другої світової війни неможливо переоцінити”.

Як повідомляла “Новинарня“, канцелярія президента Польщі Анджея Дуди не запросила президента Росії Володимира Путіна на урочисті заходи з нагоди 80-ї річниці початку Другої світової війни.
За словами прес-секретар президента РП Блажея Спихальського, “запрошення були розіслані, керуючись сучасними, а не історичним контекстом”, тому від присутності Путіна вирішено було відмовитися.

Читайте також:
“З глузду з’їхав?” Путін раптово заговорив в окупованому Криму українською. ВІДЕО

Імперські амбіції РФ очевидні, тому НАТО має зміцнювати східний фланг, — Дуда

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна