Нардеп із БПП оформив вертолітний майданчик Януковича на свою матір

 

Народний депутат від Блоку Порошенка Максим Єфімов підтвердив інформацію про придбання конгресово-виставкового центру “Парковий” у Києві, на даху якого розташовано вертолітний майданчик екс-президента-втікача Януковича.

За словами нардепа з Донеччини, власником компанії, що володіє об’єктом на схилі Дніпра, стала його мати.

“Бенефіціаром даного бізнесу виступила моя мама, Любов Єфімова. Право займатися операційною діяльністю з управління комплексом інвестор планує довірити міжнародній компанії з хорошою репутацією. Переговори з потенційними партнерами вже ведуться. І найближчим часом буде представлена ​​концепція розвитку унікального для України конгресно-виставкового центру “Парковий”, – написав Єфімов у “Фейсбуці” 19 лютого.

Він пояснив, що сам як народний депутат не має права займатися комерційною діяльністю.

Як відомо, Любов Борисівна Єфімова проживає у Флориді (США).

8 лютого 2019 року Голосіївський райсуд Києва зобов’язав Нацагентство з питань виявлення, розшуку та управління активами, отриманими від корупційних та інших злочинів (АРМА), повернути КВЦ “Парковий” юридичному власнику – ТОВ “Амадеус Ко”.

“Амадеус Ко” належить британській Fineroad Business LLP.

Прокуратура Києва готує нове клопотання про передачу КВЦ “Парковий” в управління АРМА.

Раніше АРМА за підсумками тендера передала управління активами КВЦ “Парковий” КП “Центр організації дорожнього руху”, але 24 січня 2019 року Господарський суд Києва заборонив КП здійснювати управління КВЦ “Парковий”.

Восени 2017 року цей об’єкт “брали під контроль” активісти націоналістичних організацій. Тоді Генпрокуратура заявляла, що “Парковий” і так уже управляється державою.

У серпні 2018 року стало відомо, що нардеп Єфімов купив “Донбасенерго” сина Януковича.

Читайте також:
Вертолітний майданчик Януковича використовуватимуть для санітарної авіації

Нардеп від Блоку Порошенка Єфімов
підписав подання до КС про скасування декомунізації разом із “регіоналами”

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.