Націоналісти пояснили, як і навіщо “взяли під контроль” вертолітний майданчик Януковича

 

Представники націоналістичних партій – “Національний корпус”, ВО “Свобода” і “Правий сектор” – заявили, що взяли “під контроль” будівлю вертолітного майданчика екс-президента Віктора Януковича на Парковій дорозі в Києві.
Як повідомила прес-служба “НК”, представники трьох партій розташувалися в будівлі ввечері 16 жовтня.

За словами учасників акції, вона почалася планово – про це домовилися на спільній маніфестації націоналістів 14 жовтня.

У відозві зазначено: “16 жовтня націоналісти з “Національного корпусу”, “Правого сектору” та “Свободи” навідалися до КВЦ “Парковий”, аби вимагати негайної націоналізації вертолітного майданчика Януковича, що знаходиться на даху когресово-виставкового центру.
У соцмережах вже почали неправильно трактувати дії учасників акції. Хочемо заспокоїти всіх, хто здійняв ґвалт: підприємці та організації зможуть провести тут всі заплановані заходи.
Ми вимагаємо, аби гроші, які отримуються з діяльності вертолітного майданчика на Парковій дорозі, залишалися доходами в казну держави, а не виводилися за кордон “сім’єю” Януковича”.

Націоналісти підкреслюють, що КВЦ “Парковий” не заблоковано – “активісти очікують на виконавчі служби, які займуться цим питанням так, щоби були виконані наші вимоги”.

“Вертолітний майданчик біглого злочинця Януковича має належати Україні та працювати на благо українців”, – заявили учасники акції.

Вони наголошують, що після накладення арешту на будівлю її подальшу долю досі не вирішено.

Зазначається, що на об’єкт приїжджала поліція – правоохоронці переконалися, що на КВЦ порядок і поїхали.
Наразі на об’єкті перебувають близько 50 осіб.

За повідомленням прес-служби “Свободи”,  координує акцію позафракційний нардеп Олег Петренко, член “Нацкорпусу”.

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна