В Одесі військовий зробив пропозицію патрульній на ранковому шикуванні

 

У четвер, 14 лютого, в Одесі військовослужбовець під час шикування на плацу зробив пропозицію дівчині, яка працює в патрульної поліції, вийти за нього заміж.

Як повідомили у прес-службі управління патрульної поліції Одеси, ця подія була приурочена до Дня святого Валентина — свята, що набуло популярності в Україні.

Зокрема, під час шикування на плацу особового складу голова обласної патрульної поліції Юрій Рибак наказав інспектору Юлії Бабаковій вийти зі строю.

Звертаючись до патрульної, Рибак сказав, що сьогоднішній день їй “запам’ятається назавжди”.

Розгубившись, дівчина спробувала з’ясувати у керівника, що сталось, але в цей час на плацу з’явився молодий чоловік у військовій формі, в його руках був великий букет троянд.

У присутності всіх він опустився на коліно й попросив Бабакову стати його дружиною. Чоловік також вручив їй квіти й одяг на палець каблучку. Усі присутні почали аплодувати.

“Ранкове шикування в управлінні патрульної поліції Одеської області сьогодні було незвичайним — військовослужбовець ЗСУ Ігор Сидрагунський зробив важливий крок — зізнався в коханні патрульній поліцейській Юлії Бабаковій”, — пояснили в прес-службі.

Як розповіла керівник прес-служби управління Алла Марченко, 24-річний Сидрагунський і 21-річна Бабакова зустрічаються близько двох років.

Чоловік — учасник бойових дій на сході України, зараз служить за контрактом, його частина дислокується в Чаплинці на Херсонщині.

“Ми підтримали Ігоря в його бажанні зробити дівчині пропозицію, й попросили його керівництво, щоб хлопця відпустили для цього до Одеси”, — розповіла Марченко, зазначивши, що батько Бабакової зараз служить у зоні операції Об’єднаних сил.

До речі, служба в поліції за останні три роки об’єднала 19 пар, у подружніх пар патрульних народилося 10 дітей.

Читайте також:
Депутатка з “Самопомочі” вийшла заміж за іноземця

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна