Баден-Баден і не тільки. Ryanair оголосив ще чотири маршрути з України

 

Найбільший лоукостер Європи Ryanair з осені 2019 року запускає чотири нові маршрути з Києва в Німеччину.

Як повідомив “Смак подорожника”, з 20 жовтня Ryanair почне літати з Києва до аеропортів Дюссельдорф-Веце і Франкфурт-Хан. Обидва рейси виконуватимуться двічі на тиждень – по четвергах і неділях.

Із 21 жовтня Ryanair запустить рейси з української столиці до Нюрнберга та аеропорту Карлсруе/Баден-Баден. Вони також виконуватимуться двічі на тиждень: по вівторках і п’ятницях.

“Ці нові низькотарифні маршрути ідеально підходять для пасажирів, які подорожують на відпочинок чи з діловою метою, а також є продовженням розширення нашої мережі з України, підкреслюючи нашу відданість зростанню пасажиропотоку, маршрутів і туризму в країні”, — наголосив комерційний директор лоукостера Девід О’Браян.

Квитки на нові напрямки вже зараз можна придбати на сайті Ryanair.com.

Щоправда, ціни поки що “кусаються” (від 49 євро), але потім знижуватимуться, особливо під час численних акцій, які часто оголошує Ryanair.

Після відкриття нових маршрутів мережа маршрутів Ryanair з Києва налічуватиме загалом 21 напрямок, з них п’ять – у різні міста Німеччини.

Аеропорти “Дюссельдорф-Веце” та “Франкфурт-Хан” розташовані далеко від “основних” міст (відповідно, Дюссельдорфа і Франкфурта), але з’єднані з ними трансферним сполученням.

Проте найбільш зручними ці аеропорти є для пересадки на інші рейси лоукостових авіакомпаній. Саме з цих аеропортів часто можна “вхопити” квитки Ryanair за ціною 5 і навіть 1 євро.

Зокрема й на курортні напрямки — італійські острови Сицилія та Сардинія, в Грецію, на Канарські острови, в Марокко тощо.

Аеропорт “Дюссельдорф-Веце” також дуже зручний для поїздок у Нідерланди, адже розташований фактично на кордоні з цією країною.

Як інформувала “Новинарня“, раніше Ryanair анонсував відкриття у 2019 році п’яти нових маршрутів з Києва: до Афін (Греція), Манчестера (Велика Британія), Пафоса (Кіпр) та Софії (Болгарія) — з квітня; а також до Дубліна (Ірландія) — з травня.

Читайте також:
Лоукостери Ryanair і Wizz Air почнуть літати з Одеси влітку цього року

Ryanair “тролить” “Люфтганзу”
через знятий в Києві “російський” ролик

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна