Ryanair запускає п’ять нових напрямків із Києва й обіцяє ще багато

 

Найбільша лоукост-авіакомпанія Європи, ірландська Ryanair, у 2019 році запустить п’ять нових маршрутів із Києва.

Про це свідчить оновлений список напрямків у мобільному додатку лоукостера, передає видання avianews.com.

Уже з квітня Ryanair планує запустити рейси з Києва до таких міст:
Афіни (Греція),
Манчестер (Велика Британія),
Пафос (Кіпр),
Софія (Болгарія).

А з травня додасться ще один рейс − у Дублін (Ірландія).

Польоти за всіма напрямками виконуватимуться з частотою двічі на тиждень.

Станом на сьогодні Ryanair виконує рейси з Києва до Барселони, Берліна, Братислави, Варшави, Вроцлава, Гданська, Кракова, Познаня, Вільнюса, Лондона і Стокгольма, та зі Львова – до Дюссельдорфа (Веце), Меммінгена, Варшави, Кракова і Лондона.

Про свої плани на наступний рік під час спільної з міністром інфраструктури Володимиром Омеляном прес-конференції в Києві оголосив комерційний директор Ryanair  Девід О’Брайан.

Він також запевнив, що в системі бронювання Ryanair з’явиться багато квитків за ціною від 160 гривень. І справді, вже під час прес-конференції можна було придбати квитки на різні дати у 2019 році лише за 5 євро. Зокрема, такі ціни є на рейси до польського Гданська та британського Лондона.

Раніше на зустрічі з президентом України Петром Порошенком О’Брайан повідомив, що впродовж наступних 3-5 років Ryanair має намір інвестувати в Україну 1,5 мільярда доларів, збільшивши флот до 15 літаків і пасажиропотік до 5 мільйонів осіб.

“Сподіваємося, що ми збільшимо кількість маршрутів в Київ. Ми сподіваємося збільшити до літа пасажиропотік до 1 мільйона пасажирів. Сподіваємося, що через 3-5 років пасажиропотік збільшиться до 5 мільйонів. Це збільшить наш флот в Україні до 15 літаків і складе до 1,5 мільярда доларів інвестицій”, – сказав О’Брайан.

Він висловив сподівання, що літаки Ryanair літатимуть з української бази до інших країн.

Крім того, О’Брайан повідомив, що авіакомпанія має намір відкрити лабораторію з програмного забезпечення Ryanair в Україні, на додаток до трьох уже наявних таких лабораторій у Дубліні, Мадриді та Польщі.

Представник Ryanair також додав, що наразі основною проблемою збільшення кількості рейсів в Україну є протекціоністська політика з боку Німеччини, Франції, Італії та Бельгії.

“Щойно ця перешкода буде подолана, компанія збільшить кількість рейсів до/з України”, – запевнив комерційний директор ірландського лоукостера.

Читайте також:
Ryanair оголосив ще один напрямок з Києва, вже у вересні: Берлін – від 27 євро

Вітаємо: Ryanair прийшов в Україну, квитки від 10 євро. ФОТОРЕПОРТАЖ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна