Доба ООС: 13 обстрілів, трьох окупантів знищено

 

Упродовж 17 січня російські окупаційні війська 13 разів порушили режим припинення вогню.

Про це повідомляють у ранковому зведенні прес-центру ООС.

У смузі дій оперативно-тактичного угрупування “Північ” противник обстріляв з протитанкового ракетного комплексу, автоматичних гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї позиції поблизу населеного пункту Південне та з мінометів калібру 82 мм., стрілецької зброї позиції наших військ в районі населеного пункту Кримське.

Також у смузі дій оперативно-тактичного угрупування “Схід” злочинці обстріляли позиції українських військових: в районі населеного пункту Піски – п’ять разів з автоматичних гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї, двічі зі стрілецької зброї – в районі населеного пункту Невельське, поблизу селища Водяне – з гранатометів та стрілецької зброї.

Також противник вів вогонь по українських захисниках з гранатометів поблизу селища Славне та з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї в районі населеного пункту Красногорівка, а також з гранатометів та великокаліберних кулеметів поблизу селища Опитне.

Внаслідок злочинних обстрілів російсько-окупаційних військ один військовослужбовець Об’єднаних сил отримав поранення.

Підрозділи Об’єднаних сил у відповідь на провокації противника застосовували чергові вогневі засоби.

За даними розвідки, 17 січня, троє окупантів загинуло.

Протягом поточної доби, станом на 7:00, ворог вогонь не відкривав.

Українські військові продовжують контролювати противника на лінії зіткнення, дотримуючись при цьому умов повного припинення вогню.

Нагадаємо, з 29 грудня 2018 року за рішенням ТКГ оголошено новорічне перемир’я.

Читайте також:
На першому в 2019 засіданні ТКГ Росія відмовивилася обговорювати обмін заручниками, — Геращенко

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна