В окупованому Криму тисячі людей лишилися без світла через снігопади

 

У понеділок, 7 січня, частина окупованого Росією Криму залишилася без світла внаслідок несприятливих погодних умов.

Як повідомляє “Крим. Реалії” з посиланням на дані “Крименерго”, без електропостачання залишалися понад 6 тисяч абонентів у 17 населених пунктах, із них шість були знеструмлені частково.

Найбільше постраждали Ленінський район і Керч, також були зафіксовані відключення у Червоногвардійському, Кіровському і Сімферопольському районах.

“Доступ техніки до місць аварійно-відновлювальних робіт утруднений через сильний сніг, в якому грузнуть машини”, — повідомили у “Крименерго”.

По Криму оголосили екстрене попередження через сильні опади.

Ввечері у понеділок в “Крименерго” заявили, що за станом на 18:50 (за московським часом) знеструмлених населених пунктів немає.

“Причиною технологічних порушень в електричних мережах кількох районів Криму стали вітер і рясний сніг з налипанням і ожеледними відкладеннями”, — повідомили в компанії.

До слова, вранці 4 січня у Криму без світла залишилися близько 10 тис. осіб у 27 населених пунктах через погіршення погодних умов.

Читайте також:
Російський “Бал”: окупанти влаштували в Криму ракетні стрільби

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна