Порушень під час маршів до ювілею Бандери не зафіксовано, — МВС

 

У Міністерстві внутрішніх справ заявили, що марші у Києві до дня народження Степана Бандери пройшли без порушень правопорядку.

Про це повідомляє прес-служба МВС.

Зазначається, що за порядком стежили 450 поліцейських та військовослужбовців Нацгвардії.

“Були залучені співробітники поліції діалогу. Окрім того, задіяні кінологи зі службовими собаками та співробітники вибухотехнічної служби”, — заявили у відомстві.

Як повідомляла “Новинарня“, у вівторок, 1 січня, в Києві пройшли два марші націоналістів на честь 110-річчя від дня народження лідера ОУН (б) Степана Бандери.

На відміну від попереднього року, “Національний корпус” цього разу влаштував окрему маніфестацію, і вона проходила без традиційних смолоскипів.

Основну кількатисячну колону сформували представники ВО “Свобода”, “Правого сектора”, Конгресу українських націоналістів, “С14”, “Сокола” та низки інших організацій.

На чолі йшов висуванець цієї коаліції на виборах президента Руслан Кошулинський, голова секретаріату “Свободи”.

Читайте також:
Сніговики vs смолоскипи: на честь дня Бандери націоналісти в Києві провели два марші. ФОТО

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна