“Партизани з ОДА”. На Херсонщині військовий трал із технікою впав у річку

 

У Херсонській області, в селі Милове Бериславського району, військовий трал із важкою інженерною гусеничною машиною з’їхав із мосту й упав у водойму. При цьому під воду пішла кабіна КрАЗа.

Фото з місця ДТП в неділю, 23 грудня, поширив у соцмережі херсонський підприємець Сергій Лісогорський.

Коментатори зазначають, що подія трапилася в Софіївській балці. Це місце відоме поганою дорогою, у зв’язку з чим тут постійно трапляються аварії, падають фури. Зокрема, таке двічі траплялося у вересні 2018 року.

Користувачі нагадують, що через незадовільний стан переїзду в Миловому раніше застрягали також рейсові автобуси.

Херсонський політик Олександр Власов поширив фото з тягачем, додавши коментар: “Коли мене будуть запитувати друзі з інших областей, що таке воєнний стан, я показуватиму це фото. Це ділянка дороги в Херсонській області в балці в Міловому (Бериславський район). Там уже протягом кількох років з дороги (через її відсутність) в річку падають фури.
І ось, під час воєнного стану, там летить у болото платформа з технікою. Просто як у старих воєнних фільмах, коли партизани підривають колії. Тільки тут у ролі партизанів – нехлюї з Херсонської ОДА та облради“.

Читайте також:
У Конотопі серед вулиці перекинувся догори дригом зенітно-ракетний комплекс.
ФОТО

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна