У Конотопі серед вулиці перекинувся догори дригом зенітно-ракетний комплекс. ФОТО

 

У місті Конотоп Сумської області сьогодні, 10 липня, посеред вулиці перекинувся гусеничний зенітно-ракетний комплекс Збройних сил України. Відповідні фото на своїй сторінці у “Фейсбуці” оприлюднив житель міста Спартак Сергієнко, активіст Радикальної партії.

“Це що потрібно було робити і як гуляти?!… Центр м. Конотоп. Ранок”, – написав Сергієнко.

Судячи із зовнішніх ознак, в ДТП потрапила “Стріла-10”, самохідний зенітно-ракетний комплекс, що застосовується підрозділами протиповітряної оборони.

За нез’ясованих обставин машина перекинулася між асфальтованою дорогою й тротуаром догори гусеницями. Припускали, що ЗРК був погано закріплений і упав із платформи трала під час транспортування містом (трал можна побачити далі по вулиці).

перекинулася Стріла-10 Конотоп 2

ОНОВЛЕНО. Як повідомила телеканалу “112 Україна” перший інспектор міського відділу поліції Тетяна Пацак, близько 5-ї години ранку в неділю, 10 липня, здійснювалося завантаження військової техніки, що брала участь у виставці з нагоди 357-ї річниці Конотопської битви. Під час завантаження водій бойової машини не впорався з керуванням, внаслідок чого ЗРК перекинувся.

Внаслідок ДТП ніхто не постраждав. Бойову машину за допомогою крана завантажили на платформу, вона відбула до місця постійного перебування – у військовій частині Чернігова.

Як повідомляв місцевий сайт 05447, важка військова техніка приїздила до Конотопа 7 липня для участі в параді з нагоди 357-ї річниці перемоги українського козацького війська в Конотопській битві. У рамках святкування відбулася також виставка бойових машин та стрілецької зброї.

Читайте також:
П’яні “відпускники” в армії “ЛНР” вкрали БМП, 10 автоматів і залишили село без світла

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна