На Донбасі від кулі снайпера загинув воїн ДШВ. Ще один помер – серце…

оновлено

З початку доби 13 грудня від ворожої кулі снайпера загинув один військовослужбовець Збройних сил України.
Про це йдеться у вечірньому зведенні прес-центру ООС станом на 18:00.

ОНОВЛЕНО. Як стало відомо з повідомлення командування ДШВ, загиблий воїн – десантник.
Ще один військовий Десантно-штурмових військ цього дня помер від серцевого нападу.

“Сьогодні, 13 грудня 2018 року, під час виконання бойового завдання на лінії зіткнення в районі проведення операції Об’єднаних сил одна з окремих десантно-штурмових бригад ДШВ ЗС України втратила двох побратимів.
Один з них загинув внаслідок обстрілу з боку противника, другий – внаслідок серцевого нападу”, – сказано в повідомленні прес-служби КДШВ.

Командування та особовий склад Десантно-штурмових військ висловлюють глибоке співчуття рідним та близьким загиблих десантників.

Прес-центр ООС зазначив, що впродовж поточної доби до 18:00 російські окупаційні війська дев’ять разів порушили режим припинення вогню. При цьому зафіксовано
два випадки застосування озброєння, забороненого Мінськими угодами.

“Зокрема, ворог здійснив обстріли з міномету калібру 82 мм позицій Об’єднаних сил неподалік селища Гнутове, що на Маріупольському напрямку”, – зазначили у штабі.

Крім того, опорні пункти наших військ піддалися вогневому впливу з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї на Донецькому напрямку в районі населених пунктів Мар’їнка, Красногорівка, а також в районі населеного пункту Лебединське — на Маріупольському напрямку.

Як інформувала “Новинарня“, досі внаслідок бойових дій у грудні загинули два військові ОС.

Читайте також:
ТКГ обговорює пропозицію щодо новорічного перемир’я

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна