На Приазов’ї від ворожої кулі загинув черкащанин Олександр Коломієць зі 128 огшбр

 

Стало відоме ім’я українського військового, який загинув унаслідок бойових дій 7 грудня.
Як передає “Новинарня“, це молодший сержант Олександр Коломієць зі 128-ї окремої гірсько-штурмової бригади ЗСУ.

“З великим болем повідомляємо, що вчора ввечері ворожа куля забрала життя нашого побратима Олександра Коломійця (1989 р.н.) Трагедія сталася, коли він під час виконання бойового завдання знаходився на спостережному посту”, – ідеться в дописі на бригадній ФБ-сторінці “Закарпатський легіон”.

Зазначається, що молодшому сержанту Олександру Олександровичу Коломійцю було 29 років – він народився 24 жовтня 1989 року.

“Веселий, кращий навідник-оператор в роті, ні з ким ніколи не сварився, душа компанії. Родом з Черкащини. Ми обов’язково помстимося за його смерть та за всіх, хто загинув від рук людиноненависницького ворога”, – заявили в 128 огшбр, висловивши щирі співчуття від командування та особового складу бригади рідним та близьким героя.

Як розповів на денному брифінгу представник прес-центру ООС Олексій Жуганов, військовослужбовець загинув на Маріупольському напрямку.

“Російські окупанти обстрілювали наші позиції на підступах до населених пунктів Чермалик, Богданівка, Гнутове та Водяне. Важке озброєння не застосовувалося, проте відзначено інтенсивний вогонь з великокаліберних кулеметів і гранатометів різних типів. Також на Приазов’ї зафіксовано активність ворожого снайпера. У ході бойових дій, смертельне поранення отримав один український військовослужбовець”, – зазначив речник.

За даними “Новинарні“, Олександр Коломієць – друга бойова втрата ОС у грудні.

4 грудня від кулі снайпера поблизу селища Новозванівка на Попаснянському напрямку (Луганщина) загинув старший солдат Богдан Хлівний із 14 омбр.

Читайте також:
Загиблі українські герої листопада: ФОТО, ІСТОРІЇ ЖИТТЯ

Таймлайн втрат української армії: листопад 2018. ІНФОГРАФІКА

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна