На Луганщині загинув солдат Богдан Хлівний із Кривого Рогу

 

Стало відоме ім’я українського військовослужбовця, який загинув унаслідок бойових дій 4 грудня. Це Богдан Хлівний, старший солдат, стрілець – помічник гранатометника 2-го механізованого взводу 3-ї механізованої роти 1-го механізованого батальйону 14-ї окремої механізованої бригади ЗСУ.

Як повідомив сайт “Кривий Ріг Life”, Хлівний Богдан Геннадійович народився 26 лютого 1993 року в Кривому Розі на Дніпропетровщині.

Закінчив у місті спеціалізовану школу №9 з поглибленим вивченням економіки, права та іноземних мов, Криворізький технічний коледж Національної металургійної академії України. Заочно навчався у Донецькому юридичному інституті МВС України.

У вересні 2016 року вступив на військову службу за контрактом.

Загинув 4 грудня в ході бойових дій на Попаснянському напрямку. Речник Міноборони України повідомляв про обстріл зі стрілецької зброї поблизу села Новозванівка на Луганщині, який противник розпочав о 9:00.

Поховають Богдана 6 грудня у Кривому Розі.

У зв’язку із загибеллю Богдана Хлівного день його похорону оголошений днем жалоби на території міста.

Богдан Хмільний – перша бойова втрата ЗСУ в грудні.

Читайте також:
Загиблі українські герої листопада: ФОТО, ІСТОРІЇ ЖИТТЯ

Таймлайн втрат української армії: листопад 2018. ІНФОГРАФІКА

Бойовики “ЛНР” через “афганців” передали тіло загиблого
воїна ЗС України Сергія Проданюка

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна