ООС: 13 обстрілів за добу, загинув український боєць

 

У п’ятницю, 7 грудня, в ході бойових дій поранень зазнали два військовослужбовці Об’єднаних сил, один з них – смертельних. Про це повідомив прес-центр ООС у ранковому зведенні.

Загалом протягом доби російські окупанти 13 разів відкривали вогонь по оборонних укріпленнях наших військ. Про обстріли з важких калібрів інформації немає.

“Російсько-окупаційні війська здійснювали обстріли позицій Об’єднаних сил в районах населених пунктів Кримське, Зайцеве, Авдіївка, Водяне, Піски, Опитне, Тарамчук, Чермалик, Богданівка, Гнутове та Водяне, що на Приазов’ї.
Противник вів прицільний вогонь із гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Також, на одному з напрямків, зафіксовано активність ворожого снайпера.
Окрім того, окупанти застосували озброєння БМП поблизу Зайцевого, що на Горлівському напрямку, та Опитного – на Донецькому”, – зазначено у зведенні.

За даними розвідки, протягом 7 грудня двох окупантів було поранено, а ще двох – знищено.

Від початку доби суботи, 8 грудня, станом на 7:00, ворог вогневої активності не проявляв.

Читайте також:
На Луганщині загинув солдат Богдан Хлівний із Кривого Рогу

Таймлайн втрат української армії: листопад 2018. ІНФОГРАФІКА

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна