Невідомі розсилають жителям Сумщини SMS із закликом прибути до військкомату

 

Жителям прикордонного з Росією Путивлівського району Сумської області невідомі від імені Міністерства оборони України надсилають SMS із закликом з’явитися до військового комісаріату.

Такі SMS почали надходити у вівторок, 27 листопада, повідомляє Міністерство оборони України.

“Міністерство оборони України повідомляє, що не має жодного відношення до розсилання подібних повідомлень та й ніколи Збройні сили України не вдавалися до подібних заходів інформування громадян”, – наголосили у Міноборони.

У відомстві зазначили, що цей інформаційний вплив на громадян України, які проживають у прикордонних з Росією територіях, є ще одним проявом гібридної агресії РФ проти України.

Тому Міністерство оборони України закликало українців довіряти лише офіційній інформації та повідомляти компетентні органи задля належного адекватного реагування на інформаційну агресію.

Як повідомляла “Новинарня“, Сумська область увійшла до переліку областей, на території яких тимчасово запроваджено воєнний стан.

Читайте також:
Військові комісаріати Львівщини реформують на зразок ЦНАПів

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна