В Україну повернулися моряки судна Mekong Spirit, затримані торік через зброю

 

До України повернулися ще троє українських моряків – членів екіпажу судна Mekong Spirit, яких підозрювали в контрабанді товарів військового призначення до країн, що перебувають під санкціями ООН.
Про це повідомив міністр закордонних справ України Павло Клімкін у “Твіттері”.

“Сьогодні (8 листопада) три українські моряки із судна Mekong Spirit, затриманого більше року тому у Греції, повернулися в Україну. Дякую за злагоджену роботу нашим консулам, які крок за кроком повертають наших хлопців додому”, – написав Клімкін у соцмережі.

Як відомо, у травні 2017 року в Греції затримали 17 громадян України – членів екіпажу судна Mekong Spirit (прапор Мальти).
23 липня 2018 року грецька влада дала дозвіл на повернення до України 12 членів екіпажу цього корабля. Моряки повернулися до Одеси 28 липня. Ще п’ятеро членів екіпажу судна залишалися в Греції у зв’язку з проведенням слідчих дій.

Читайте також:
У Греції затримали українську яхту з майже 60 нелегальними мігрантами

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна