ЗМІ оприлюднили нові деталі смерті Катерини Гандзюк

 

Клінічною причиною смерті активістки Катерини Гандзюк визначено відрив тромбу, але загалом зрозуміло — організм потерпілої не витримав наслідків нападу.

Тромб під коліном утворився після передостанньої операції, повідомляє Telegram-канал The Newsroom.

Зазначається, що батько Катерини Гандзюк є лікарем і постійно перебував разом з донькою, звертав увагу медпрацівників лікарні на те, що цей тромб необхідно видалити.

“За кілька днів до смерті активістці зробили ще одну операцію, після чого тромб зрушив з місця”, — повідомляє канал.

Чи була причиною смерті Гандзюк недбалість лікарів, має показати експертиза.

Зазначається, що на 95% постраждалих ділянок тіла активістки останнім часом було зафіксовано поверхневе заживлення і раніше не транспортабельній Катерині було дозволено виїхати на лікування за кордон, і проводити її реабілітацію погодилися в Австрії.

Як писала “Новинарня“, відома громадська діячка, керівник апарату Херсонської міськради Катерина Гандзюк померла 4 листопада. Вона боролася за життя з 31 липня, коли її облили сірчаною кислотою.

Після цього лідчі поліції змінили кваліфікацію нападу на Гандзюк, кваліфікувавши його як закінчений злочин.

Генеральна прокуратура ухвалила рішення про передачу кримінального провадження у справі Катерини Гандзюк, яке розслідувала Нацполіція Херсонської області, до Головного слідчого управління Служби безпеки України, яке займається розслідуванням щодо встановлення замовників злочину.

Читайте також:
КАТЕРИНА ГАНДЗЮК ПОМЕРЛА. Якою вона була і за що її вбили

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна