“Щоби зло було покаране”. Порошенко відреагував на смерть Гандзюк

 

Президент Петро Порошенко закликав знайти і покарати вбивць громадської діячки Катерина Гандзюк.
Про це йдеться в дописі на ФБ-сторінці глави держави вдень у неділю, 4 листопада.

“Україна зараз переживає дуже непрості часи: щотижня ми втрачаємо наших воїнів-героїв, які під кулями російських окупантів гинуть на Донбасі. Всередині країни, на жаль, теж відбуваються страшні трагедії.
Кілька хвилин тому мені повідомили, що активістка Катерина Гандзюк, проти якої була скоєна атака нелюдів, померла в лікарні”, – зазначено в дописі.

“Звертаюся до правоохоронців зробити все можливе, аби вбивці Катерини Гандзюк були знайдені, опинилися на лаві підсудних та були покарані”, – заявив Порошенко.

“Ми всі маємо об’єднати зусилля та допомогти правоохоронним органам для того, щоби зло було покаране”, – додав президент.

Відома громадська діячка, керівник апарату Херсонської міськради Катерина Гандзюк померла 4 листопада. Вона боролася за життя з 31 липня, коли її облили сірчаною кислотою.

Про те, ким була Катя, про її вчинки і злочин проти неї читайте у великому матеріалі, підготовленому “Новинарнею”.

Варто зазначити, що президент України не коментував резонансний замах на Катерину Гандзюк два місяці, аж доки на Банковій не відбулася масова протестна акція “Мовчання вбиває”.
Тоді прес-служба АП поширила заяву про те, що Порошенко “поділяє стурбованість” учасників акції. “Він вимагає, щоб на координаційній нараді з питань боротьби зі злочинністю було розглянуте це питання, і чекає відповідного звіту”, – ішлося в повідомленні.

Що дала “Ніч на Банковій”: плюси, мінуси, конспірологія

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна