На Донбасі підірвався КрАЗ, що їхав ремонтувати водогін Горлівка-Торецьк

 

Автомобіль компанії “Вода Донбасу”, який їхав для виконання ремонтних робіт на водогоні Горлівка-Торецьк, потрапив на вибуховий пристрій. Водій отримав контузію, повідомляють на сайті компанії.

“Сьогодні бригада аварійно-відновних робіт Часовоярського РВУ отримавши погодження виїхала для виконання ремонтних робіт на водогоні Горлівка-Торецьк. По дорозі до місця імовірного прориву автомобіль КрАЗ, який віз екскаватор, потрапив на вибуховий пристрій, унаслідок чого пошкоджена кабіна автомобіля, середній міст, відірваний бензобак. Водій контужений, інші члени бригади не постраждали“, — мовиться у повідомленні.

Як інформувала “Новинарня“, 30 вересня внаслідок вибуху в окупованій Горлівці загинули три дитини, четвертий підліток зазнав важких поранень.

За попередніми даними, вибуховий пристрій був протипіхотною міною МОН-50.

Російське військове керівництво “ДНР” вимагає позначити ділянки замінувань на території, однак командири підрозділів не поспішають виконувати наказ.

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна