Під Горлівкою від міни загинули троє дітей

оновлено

Троє дітей загинули, одна дитина була поранена внаслідок детонації міни під Горлівкою (окупована територія Донеччини).
Як передає підконтрольний бойовикам “ДНР” інтернет-ресурс “ДАН”, про це повідомив так званий “мер” міста Іван Приходько.

“За інформацією від МНС, у посадці біля нульового блокпоста був вибух МОН (міна протипіхотна осколочна спрямованої дії – “Н”), троє дітей загинули, одна у важкому стані доставлена до лікарні”, – сказав він.

Правозахисниця Віра Ястребова в коментарі “5-му каналу” розповіла, що таку інформацію їй підтвердили місцеві лікарі, з якими вдалося встановити зв’язок.

“Четверо дітей пішли у лісосмугу на непідконтрольній території, яка нині контролюється бойовиками так званої “ДНР”, які там проводили перед цим мінування. Діти, підлітки, підірвалися на міні. Двоє з них – 13-річні і ще одна дитина 12-річна – загинули. Четверта дитина – 10 років – перебуває нині в лікарні, її намагаються врятувати і зробити так, аби наслідки були якомога менш негативними”, – зазначила Ястребова.

За даними ЗМІ, міна – МОН-50.

Читайте також:
Замкомроти “ДНР” і його вагітна коханка загинули від підриву на міні,
– ЗМІ

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна