Унаслідок підриву на Донеччині загинули Роман Магас і Сергій Дронов

уточнено

Стали відомі імена двох українських воїнів, які загинули 10 жовтня під час виконання бойового завдання на Донецькому напрямку внаслідок підриву на ворожому вибуховому пристрої. Це 26-річний Роман Магас і 20-річний Сергій Дронов.

Про загибель Магаса повідомила прес-служба Львівської ОДА.

Роман Магас народився 17 травня 1991 року в селі Баня Лисовицька Стрийського району Львівщини.

Солдат контрактної служби 223-го Теребовлянського зенітного ракетного полку Повітряного командування “Захід” ПС ЗСУ. Номер обслуги зенітного артилерійського відділення зводу охорони.

Відряджений у 128-му гірсько-штурмову бригаду ЗСУ в червні 2018 року для виконання завдань за призначенням.

Був одружений. Залишилася дитина.

Другий загиблий на вибуховому пристрої – солдат Сергій Дронов.

Він народився 20 жовтня 1997 року в Чигирині Черкаської області, повідомила волонтерка Книги пам’яті загиблих за Україну Оксана Трапезун.

Жив у Кропивницькому. Проходив службу за контрактом на посаді оператора радіолокаційної системи. Також відряджений до 128-ї бригади, що підтвердили в підрозділі.

За даними Черкаської ОДА, Сергій загинув під час виконання бойового завдання поблизу села Гранітне (Волноваський район) внаслідок підриву на мінно-вибуховому пристрої (помер під час транспортування до лікарні).

Поховання 12 жовтня у Чигирині.

Вічна слава і пам’ять.

Як інформувала “Новинарня“, за добу 10 жовтня під час ООС загинули четверо українських воїнів: два внаслідок підриву, два – від ворожих обстрілів.

Раніше, 2 жовтня, від кулі снайпера під Кримським на Луганщині загинув Олексій Влодарський із 24-го батальйону “Айдар” 53-ї бригади ЗСУ.

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна