На Донбасі двоє українських бійців загинули, підірвавшись на вибуховому пристрої

 

Під час виконання бойового завдання на Донецькому напрямку двоє військовослужбовців Об’єднаних сил загинули внаслідок спрацювання ворожого вибухового пристрою.

Як повідомляють на сторінці ООС у Facebook, ще один військовослужбовець зазнав поранень на позиції в районі Бахмутської траси.

Упродовж цієї доби російські окупаційні війська десять разів порушили режим припинення вогню. Також двічі застосовували озброєння, заборонене Мінськими угодами.

“Вдень ворог відкривав прицільний вогонь з гранатометів, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї по позиціях Об’єднаних сил в районі населених пунктів Кримське, Золоте, Травневе, Красногорівка, Старогнатівка, Гнутове та Лебединське”, — мовиться у повідомленні.

Окрім того, опорні пункти українських військ поблизу Травневого були обстріляні з мінометів 120-го калібру, а позиції біля Гнутового — з мінометів калібру 82 мм.

Читайте також:
Просунулися на 1,2 км: ССО ЗСУ зачистили село на Донеччині

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна