На Луганщині загинув айдарівець Олексій Влодарський

 

У вівторок, 2 жовтня, у районі проведення операції Об’єднаних сил, на Луганщині, у ході бойових дій загинув український військовослужбовець 24-го окремого штурмового батальйону “Айдар” 53-ї окремої механізованої бригади Олексій Влодарський (Скіф).

“Я не знаю, що написати, як висловити свій біль. Але я не можу промовчати. Сьогодні ми втратили нашого брата, завжди веселого та невгамовного Льошу “Скіфа”. Снайперська куля обірвала життя мого маленьнького брата. Плачу та не знаходжу місця. Льошка, наш малюк, серце розірвалося на шматки від болю і втрати. Вічна пам’ять герою”, — написав товариш загиблого Сергій Юрченко.

“На Луганському напрямку основні зусилля противник зосередив на спробах відкинути підрозділи Об’єднаних сил з позицій уздовж Бахмутської траси. В районі населених пунктів Кримське та Новотошківське ворог вів прицільний вогонь з мінометів 82-го калібру, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї”, — розповіла речниця ОС Вікторія Данильчук. Під час цього бою загинув “Скіф”.

Олексій Влодарський народився 15 грудня 1981 року на Житомирщині. У нього залишилися брат та сестра.

Як інформувала “Новинарня“, російські окупанти упродовж доби 34 рази відкривали вогонь по позиціях українських військ. При цьому ворог вісім разів застосовував озброєння, заборонене Мінськими домовленостями.

Прес-центр ООС у ранковому зведенні в середу, 3 жовтня, повідомив, що за даними розвідки протягом доби було знищено трьох окупатів і стільки ж поранено.

Влодарський 6 Влодарський 5 Влодарський 4 Влодарський 3 Влодарський 2
<
>
Олексій Влодарський. ФОТО: із особистого архіву Сергія Юрченка.

Читайте також:
Гарячий фронт: 34 обстріли, на Луганщині загинув боєць ЗСУ; знищено трьох бойовиків

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна