Укроборонпром передав війську понад 20 танків і бронетранспортерів

 

Харківські підприємства ДК “Укроборонпром” передали українському війську понад 20 одиниць важкого озброєння і техніки. У заході взяли участь Секретар РНБО України Олександр Турчинов та Генеральний директор Концерну Павло Букін, — повідомляє офіційни сайт концерну.

У середу, 3 жовтня, українські військові на території ДП “Завод ім. Малишева” отримали 16 танків Т-80 та Т-64, відновлених на “Харківському бронетанковому заводі”. А також — п’ять БТР-4, виготовлених на ДП “Харківське конструкторське бюро машинобудування ім. Морозова”.

Під час передачі техніки спеціалісти продемонстрували БТР-4МВ1. Його створили за конструкторськими рішеннями країн-членів НАТО.

Присутні також оглянули танк БМ “Оплот”, РСЗВ “Верба”, двигуни для бронетехніки, експериментальний корпус БТР-4, інше озброєння та військову техніку. Зокрема, оперативно-тактичний ракетний комплекс “Сапсан”, у розробці якого беруть участь підприємства ДК “Укроборонпром”.

Читайте також:
ООС: активно працює важка зброя, чотири бойовики знищені

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна