“Зіркові нашисти”. Мураєв презентував свою нову партію

 

Позафракційний народний депутат Євген Мураєв, який нещодавно вийшов з партії “За життя”, очолив нову партію “Наші”.
Про це проросійський політик заявив 25 вересня.

“Невелика, але важлива новина: ми провели з’їзд із делегатами від регіональних організацій партії, відсьогодні я офіційно очолюю партію “НАШІ”, яка зареєстрована в Мін’юсті і вже почала зростати”, – написав він у “Фейсбуці”.

За словами Мураєва, незабаром буде проведено презентацію програми партії.

“Трохи пізніше буде проведено презентацію не людей в костюмах, а ідеї та її програмного наповнення. Нам не потрібна партія вождистського типу, їх і так в Україні майже двісті штук. Люди повинні об’єднуватися навколо ідеї. Тому і назва була обрана така”, – зазначив Мураєв.

Він оприлюднив логотип партії в синьо-білих тонах (як свого часу в Партії регіонів, до якої входив Мураєв) та з літерою А у вигляді стилізованої зірки.

Як відомо, у Росії в 2005-2013 роках існував інспірований Кремлем молодіжний антифашистський, антиліберальний рух “Наші”, що ставив за мету підтримку Володимира Путіна й боротьбу з “кольоровими революціями”. Його активістів називали “нашистами” і “путінюгендом”.

Як повідомляла “Новинарня“, 21 вересня відомий проросійськими заявами депутат Євгеній Мураєв заявив, що вийшов із партії Вадима Рабіновича “За життя” та планує створити власну політичну силу.

“Опоблоківці” Рабінович і Мураєв створили партію “За життя” в липні 2016 року.
Цю політсилу активно пропагували канал NewsOne, що належить Мураєву, та канал “112 Україна”.
Уже з осені 2016 року “За життя”, за даними соціологів, долала виборчий бар’єр для ймовірного потрапляння у Верховну Раду.
За даними останніх соцопитувань, партія “За життя” набрала б на виборах до ВР 5,2% голосівтих виборців, хто піде голосувати.

У липні 2018 року до партії “За життя” приєднався Віктор Медведчук, піар цієї політичної сили на проросійських каналах посилився.

В кінці серпня стало відомо, що батько Євгена Мураєва передав колишньому заступнику глави адміністрації президента Януковича Андрію Портнову телеканал NewsOne в управління терміном на три роки.

Читайте також:
Генпрокуратура відкрила провадження на Мураєва. Справу віддали СБУ

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна