Мураєв передав канал NewsOne юристу Януковича Портнову

 

Колишній заступник голови адміністрації президента Януковича, екс-нардеп Андрій Портнов отримав в управління інформаційний телеканал NewsOne, який належить родині одного з лідерів партії “За життя” нардепа Євгена Мураєва.

Про це він повідомив у “Фейсбуці“.

“Інформую, що позавчора у Відні підписав угоду про управління телеканалом NewsOne”, – заявив Портнов.

Він розповів, що власник 100% статутного фонду компанії Володимир Мураєв (батько нардепа Євгена Мураєва) передав йому телеканал в управління терміном на три роки.

“За умовами договору, мені, на комерційних умовах, передано право здійснювати всю діяльність з управління телеканалом”, – зазначив Портнов.

За його словами, угода передбачає, що протягом цього періоду власник не має права втручатися в діяльність Портнова чи в односторонньому порядку припинити договір.

У випадку, якщо власник захоче продати канал, за умовами договору він повинен пріоритетно запропонувати його Портнову.

Сам Євген Мураєв підтвердив інформацію про те, що канал NewsOne переходить під управління Портнова.

“З понеділка (3 вересня) NewsOne переданий в управління відомому юристу і просто хорошій людині, з якою ми бачимо світ однаково живописно, Андрію Портнову. Тепер він буде здійснювати всю діяльність з управління і регулювання інформполітики”, – написав Мураєв.

У коментарі “Українській правді” на питання про комерційні умови угоди, Євген Мураєв відповів: “Це комерційна таємниця і не найважливіший у цьому договорі аспект”.

Як відомо, канал NewsOne активно підтримує проросійській сили в Україні, партію “За життя”, Віктора Медведчука, нардепів Мураєва і Рабиновича та ін.

Після 2014 року Андрій Портнов перебуває за межами України.
У березні 2018 року стало відомо, що Служба безпеки України розпочала кримінальне провадження щодо Портнова у справі про держзраду.

Читайте також:
Сініцин про Портнова на каналі ZIK: Є ми і є вони – вороги

Прокуратура порушила справу про держзраду щодо “людини Портнова”
– кримського колаборанта Коровченка

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна