У розвідроті на Житомирщини після стрільб украли десяток стволів

 

В окремій розвідроті однієї з мотострілецьких бригад, дислокованих у місті Новоград-Волинський на Житомирщині, груп невідомих викрала п’ять пістолетів і п’ять одиниць автоматів АКС-74.
Як повідомили в прес-службі військової прокуратури Центрального регіону, це було виявлено в ніч з на 20 вересня після проведення навчальних стрільб.

Цього дня військовою прокуратурою Житомирського гарнізону внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 410 Кримінального кодексу України (“Викрадення, привласнення, вимагання військовослужбовцем зброї, бойових припасів, вибухових або інших бойових речовин…”).

“На місці скоєння цього зухвалого злочину працює група прокурорів на чолі з військовим прокурором Житомирського гарнізону, оперативно-слідча група ГУ Нацполіції в Житомирській області, співробітники відділу військової контррозвідки Департаменту КР СБУ та військової служби правопорядку.
До проведення першочергових слідчих дій залучені спеціалісти криміналістичної та кінологічної служб поліції, а також співробітники УСБУ в Житомирській області.
Від військової прокуратури Центрального регіону України для розкриття злочину на місце події оперативно виїхав начальник слідчого управління та група прокурорів”, – повідомили в прес-службі.

Читайте також:
У Вінниці пішла до суду справа офіцера з військкомату,
який викрав у зоні АТО арсенал зброї

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна