Жириновський на мітингу в Москві вдарив українця, який назвав його “гівном”

 

Чоловік, якого в Москві вдарив одіозний лідер ЛДПР Володимир Жириновський, виявився громадянином України.

Потерпілий написав на Жириновського заяву в поліцію, повідомляє російське агентство ТАСС із посиланням на джерело в правоохоронних органах.

“9 вересня 38-річний громадянин України звернувся в поліцію із заявою про те, що близько 14:00 на Пушкінській площі депутат Держдуми Володимир Жириновський вдарив його по обличчю”, – сказав співрозмовник агентства.

Поліція почала перевірку.

За словами джерела, українець приїхав у Москву в день інциденту і оселився в хостелі.

Як повідомлялося раніше, Жириновський в оточенні охоронців прийшов на Пушкінську площу в Москві, де проходила акція проти підвищення пенсійного віку, і вдарив по обличчю одного з учасників, який назвав його “гівном”.
Акції протесту проти пенсійної реформи в РФ проводять прихильники опозиційного політика Олексія Навального.

Лідер ЛДПР пообіцяв чоловікові, якого вдарив, що той буде “спливати кров’ю”. Дії Жириновського обурили інших протестувальників, і політика збили з ніг.

Відео:

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна