Мар’їнка: поки чоловік в “ДНР”, у нього вдома виявили схрон боєприпасів

 

У прифронтовому місті Красногорівка Мар’їнського району (Донецька область) правоохоронці виявили в господарській будівлі схованку з вибухонебезпечними предметами.

Про це повідомила прес-служба Волноваського відділу поліції.

“У рамках спецзаходів щодо протидії незаконному обігу зброї та вибухівки поліцейські провели обшук в будинку 52-річного місцевого жителя. Вилучено два реактивних протитанкових гранатомети РПГ-22, два постріли до ручного протитанкового гранатомета РПГ-7, вісім осколкових гранат із запалами до них, три вишибних заряди, один окопний розрив і більше 2 кг тротилу”, – сказано в повідомленні на сайті ГУ НП Донеччини.

За попередніми даними, господар будинку перебуває в ОРДО, на тимчасово окупованій території Донеччини.

За даним фактом порушили кримінальну справу за ч. 1 ст. 263 КК України (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами).

Читайте також:
У Маріуполі в гаражі “ДНРівця” знайшли купу зброї. ФОТО

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна