У Міноборони не рахували витрати на парад-2018

 

Міністерство оборони не виділяло додаткових коштів для тренувань і проведення військового параду з нагоди Дня незалежності в Києві.

Про це сказав речник Міністерства оборони Олександр Мотузяник, передає “Українська правда”.

“Цих коштів ніхто не рахував… Скільки пішло коштів на паливно-мастильні матеріали, на відрядження військових, на їх проживання, на форму… Такої інформації у нас немає”, – сказав полковник Мотузяник 22 серпня.

Речник пояснив, що в проведенні параду задіяно багато структур, і кожна вносить частку за власним кошторисом.

Як відомо, 17 серпня на засіданні Кабміну затвердили розпорядження плану заходів “за рахунок та в межах видатків державного та місцевих бюджетів, а також за рахунок інших не заборонених законодавством джерел фінансування”.
Міністр оборони Степан Полторак раніше повідомляв, що 24 серпня на Майдані незалежності в урочистих заходах із нагоди святкування 27-ї річниці незалежності України та 100-річчя відновлення української державності візьмуть участь 4,5 тисячі військовослужбовців та 250 одиниць військової техніки, у тому числі нові зразки озброєння та авіація.

Читайте також:
Тренування параду: Україні вперше показали новітню САУ “Богдана”.
ВІДЕО, ФОТО

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна