ДПСУ посилить охорону кордону до Дня Незалежності

 

Держприкордонслужба посилить заходи безпеки на державному кордоні у дні святкування Дня Державного прапора та 27-ї річниці Дня Незалежності України.

Як повідомили у прес-службі ДПСУ, заходи із забезпечення безпеки та порядку здійснюватимуться на пунктах пропуску на державному рубежі, в контрольно-пропускних пунктах в’їзду-виїзду на лінії розмежування в районі проведення операції Об’єднаних сил в Донецькій та Луганській області та на адміністративній межі з тимчасово окупованою територією АР Крим.

“Прикордонники постійно проводитимуть моніторинг оперативної ситуації і враховуватимуть усі можливі виклики, насамперед, терористичні загрози. Для цього усі напрямки кордону будуть посилені додатковими нарядами. Під час руху осіб та транспортних засобів проводитиметься детальна оглядова робота”, – йдеться в повідомленні.

До перевірки залучатимуть кінологів зі службовими собаками задля виявлення незаконного переміщення зброї та вибухових речовин. Також здійснюватиметься ретельна перевірка документів осіб та транспортних засобів, які будуть знаходитися поблизу кордону.

“Для запобігання і недопущення провокацій прикордонники діятимуть у тісній взаємодії з Національною поліцією, Національною гвардією, Державною службою України з надзвичайних ситуацій та Службою Безпеки України”, – йдеться у повідомленні.

Читайте також:
“Богдана”, “Слава…”, жінки, 15 країн-союзників
– це буде найкращий парад Незалежності ever

 

Редактор:

〉〉 Вподобали статтю? Найкращий лайк - переказ 50, 100, 200 грн. для гонорарів авторам "Новинарні". Наші рахунки – тут.

〉〉 Кожен читач "Новинарні" має змогу налаштувати щомісячний переказ на довільну суму через сервіс Patreon - на підтримку редакції.
Ми виправдовуємо довіру!

〉〉 Хочете читати більше якісних статей і цікавих новин про Україну, що воює? Підписуйтесь на "Новинарню" в соцмережах: Telegram, Facebook, Twitter, Instagram.

Україна